jueves, 20 de enero de 2011

El partit del Betis vs Barcelona en Copa del Rei

Doncs el partit va ser molt dificil per el Barça perque el Betis va marcar en el minut un gol de falta,
el barça va entrar en el terreni de joc amb una plantilla no gaire eficient,tenint en compte que el Betis es un equip aconstumat a guanyar tots el partits en segona divisió.
Guardiola peró va confiar en els jugadors que va fica en l' aliniació i va seguir sense fenr canvis a la segona part, tot i que el betis anava guanyant 3-1, el betis només necesitava 4gols mes i es clsificaven pero el guardiola va ser optimiste i va deixar els jugadors dintre del terreny de joc.
El partit es va acabar 3-1 iel barça a pasat la eliminatoria, perque en el Camp Nou van guanyar 5-0 i no van tenir problemes per pasar i creec jo que per aquest motiu el guardiola fa ficar aquels jugadors en el terreny de joc.
Per a mi el partit va ser molt dur fisicament per el betis.