SORTIDA A LA PLATJA
 El Joan estava fent vlant l' estel amb l' afrika.
Una foto en grup.QUE CREUS QUE FARAS


Jo creec que será un dia amb un temps molt agradable,
I que hi haura bastant de vent, i els estels vularan bastant, jo esperó fer-lo volar bé, no molt bé perque evident-ment no tinc gaire practica, esperó pasarme-lo molt bé amb els meus companys a la platja i que els professors ens deixin ficar a l’ aigua si fa bon temps.
Jo suplico perque fasi bon temps!.
 QUE HE FET
Bé la excursio la veritat no a sigut com m’ esperaba, jo pensaba que mu pasaría millor peró no va ser el cas, per a mi va ser una mica avurit
Perque em volia ficar a l’ aigua i no treurem de les meves casiles el cometa perque no em surtien les cosses , bé peró com sol pasar en totes les excursions hi ha alguns moments que t’u passes bé, va ser divertit per a mi la part quan el estel estaba vulant a l’ aire.

EL QUE T'HA AGRADAT I EL QUE NO T' HA AGRADAT DE L' EXCURSIÓ
El dia de l' excursió em va agradar bastant que fosim gent coneguda i no hi hagi mals rollos.
També em  va agradar el temps que feia bastant bón temps per fer volar el cometa,  em vaig pasar bastant bé al principi pero després em vaig cansar no hu se el que em va pasar i vaig contestar-li malament al professor i no em va agradar gens i no estic orgullos del que vaig fer. be aixo es el que em va agradar i el que no em va agradar.